Detaylı Rehber

Yazılım Ajansları

Lawrence Page

Alphabet Inc. , Yönetim Kurulu Başkanı

“Her zaman beklenenden daha fazlasını ver.”

Yazılım Şirketleri/Ajansları Hakkında

Yazılım Şirketleri/Ajansları ile Anlaşma Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

1.  İhtiyaçlarınızı Anlatın

Doğru yazılım şirketini aramaya başlamadan önce,  ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekir. Hangi yazılımı inşa edeceğinizi bilmeniz önemlidir. Gereksinimleri belirlemek, doğru yazılım geliştirme ajansını bulmayı kolaylaştırır.

Bir yazılım ajansı aramaya başlamadan önce her seferinde dikkat etmeniz gereken ilk nokta, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi anlamaktır. İşletmeniz için mükemmel ajansı seçmek istiyorsanız, gereksinimlerinizin tam olarak ne olduğunu anlamanız gerekir.

Başlangıç(Start-up&Girişim) veya küçük ölçekli bir işletme olarak, sorunları değerlendirip analiz ederek iş gereksinimlerinizi ve hedeflerinizi belirlemelisiniz. Bunu yaparken, en uygun yazılım geliştirme dış kaynak kullanım ortağını bulmak için zamandan ve paradan tasarruf edersiniz.

2. Ucuz Olduğu için Anlaşma Yapmayın ! Burası danger zone dostlar !

Ajansları teklif ettikleri fiyata göre veya elemek, filtrelemeye başlamak, sonunda kafa karışıklığına neden olacaktır. Örneğin bu yüzden fiyat aralığını Ajansara’nın arama sayfasından kaldırdık. Size daha ucuz bir teklif sunanların asla işe almamanız gerekenler olduğunu unutmayın. Hallederizciler size her zaman kaybettirir.

Daha ucuz fiyat teklifi, daha ucuz çıktılara yol açar!

Ucuz yazılım ajansları veya firmalarla devrim yaratan bir yazılım yapamazsınız.

Elbette bazen ihtiyacınız olan çözüm (e-ticaret sitesi, yazılımı veya otomasyon) oldukça uygun fiyatlı bir çözüme sahip olabilir. Yani bir yazılım ajansı veya firmasına ihtiyacınız kalmayabilir. Uygun fiyata çözümler sunan çok fazla yazılım firması da bulunmaktadır. 

3. Hedeflerinizi Belirleyin ve Bütçeleme Yapın

Bütçe ve finansman sabitlenmesi gerekli  hususlardır. 

Ucuzluğun kötü olduğunu unutmayın. Ancak sınırlı kaynaklarınız olduğundan dolayı bütçenizi sabitlemeniz gerekir.

Ucuzluğun cazibesine kapılmayın, karşı koyun.

Yazılımın oluşturulması için bir bütçe yapılması gerekmektedir. Beklenen yatırım getirisinin, yatırıma eşit veya daha yüksek olması gerekir. 

Yazılım firması veya ajansıyla iş birliği yaparken bütçenin sınırlı olduğundan ve anlaşma haricinde bir ücret talep edemeyeceklerini sözleşme ile garanti altına alın. 

Örneğin bu şekilde 100.000 TL’ye anlaştığınız bir yazılım modülü için, projenin gereksinimi/ihtiyacı olan ve yapılması zorunlu olan ve en başta konuşulmayan şeyler için ekstradan ücret talep edilmesinden kaçınılmış olursunuz.

Sonuçta yazılım konusunda uzman olan onlar. Bu yüzden projenin ihtiyacı olan her türlü şeyi onlar hesap etmeli. Böylelikle değişiklik istediğiniz zaman herhangi bir ücret talep etmeden otomatik olarak yapmalılar.

4. Önemli Yazılım Ajans ve Firmalarını Listeleyin

Bu adımda, ihtiyaçlarınızı karşılayan en iyi yazılım geliştirme ajanslarının listesini belirlemeniz gerekiyor. Şirketlerin sahip olduğu ve hizmet olarak sunduğu iş becerilerini öğrenin. Çalışanların uzmanlığını, kullandıkları teknolojileri, karmaşık yazılım projelerini yönetme deneyimini, portföyü ve müşteri referanslarını bulun. Referansları için ajans arama sayfasına bakabilirsiniz. 

İş hedeflerine ve zorluklarına yönelik yaklaşımlarını, iletişim becerilerini ve son teslim tarihlerine uyup uymadıklarını öğrenmek gerekir. Elbette kimse kendi olumsuz detaylarını söylemeyecektir.  Ama projenin başında olumsuz bir şeyle karşılaşmayacağınıza dair söz almış olursunuz.  İşletmenizle veya sahip olduğunuz girişim ile ilgili yazılım ve uygulamalar geliştirme konusunda tutkulu olan şirketlere odaklanmalısınız.

Yazılım oluşturmak, bol miktarda özveri ve beceri gerektirir.

Devrim yaratan bir yazılım oluşturmak adanmışlık, beceri ve tutku gerektirir. Yazılım yapmaya başlamadan önce bunları içeren bir yazılım geliştirme ajans/şirketi  olmasına özen gösterin.

5. Müşteri ile İlişkilerine Bakın

Gerekli yazılımı geliştirirken müşteri ile iletişim kuran bir yazılım geliştirme şirketi seçin. Müşteriyle iletişim kurmayan şirketler, müşterinin ihtiyaçlarını karşılamayan yazılımlar geliştirir ve bu da yazılımın geliştirilmesini daha da geciktirir. Ya da tüm yatırım ve zamanınızı çöpe atmanıza neden olur. Saçınız beyazlar, yaşam süreniz düşer.

Yazılım şirketinin sürekli iletişim halinde olması, yazılımın daha hızlı geliştirilmesine yardımcı olur. Geliştirilen yazılım, iş hedeflerini ve kullanıcı ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılar.

Müşteriler kaliteli iş ve hizmet için can atıyorsanız. Hem işte hem de hizmette kalite sağlayan bir yazılım firması bulmaya ekstra özen göstermelisiniz.

Yazılım şirketinin sınırlamalarını ve ne zaman “Hayır” diyeceğini anlaşmadan önce kesinlikle konuşun ve lütfen bu konuşulanları sözleşmenize dahil edin.

Eğer sözleşmeniz olursa taleplerinize karşı başka başka türlü bahane bulan bir yazılım şirketiyle çalışıyor olmaktan kurtulmuş olursunuz.

Gereksinimleri önceliklendirirken yazılım zorluklarını anlaması gerekir. Her iki taraf arasındaki şeffaf iletişim, en iyi performans gösteren yazılımın oluşturulmasına yardımcı olur.

6. Pazarın Güvenilirliğine Bakın

Yazılım geliştirme şirketinin piyasa güvenilirliğini araştırın. Pazardaki itibarı, size şirketin işini nasıl tanımladığı ve yaptığı işin türü hakkında bir fikir verir.

Örneğin Ajansara’da bulunmuyor veya bulunuyor ama bir tane bile müşteri yorumuna sahip değilse 3 kere düşünmenizde fayda var.

Yazılım ajansının, yazılımınızla ilgili proje referanslarının bulunmasına dikkat edin. Somut kanıtlar isteyin. Şirketin tasarımı, geliştirmesi ve yazılımınızı geliştirme yeteneği hakkında etraflıca fikir edinmeye çalışın.

7. İş Geliştirme Modelini Bulun

Bir  yazılım şirketin nasıl çalıştığını ve yazılım geliştirdiğini öğrenmek beraber işe başlamadan önce önemlidir. İş geliştirme modelleri size nihai sonuçların net bir resmini verir.

Geriye dönük toplantıları çaba harcamadan gerçekleştiren bir şirket aramayı unutmayın. Şirketin daha önce çalışılmış projelerini tartışmak ve anlamak, harika sonuçlar almanıza yardımcı olur. Her iki tarafta da netlik olmalıdır.

Çevik model en iyi sonucu verir. Yazılımın oluşturulmasında yüksek işbirliğine dayalı ilerleme ile sonuçlanır. Çevik modellere sahip şirketler hızlı sonuç verir. Son derece uyumlu ve yapıcıdırlar.

8. Coğrafi ve Kültürel Farklılıkları Atlamayın

Dilinizi anlamayan bir yazılım geliştirme şirketini işe almak, sonuçsuz bir çabadır. Sizin için sadece kodlar değil, rehberlik eden yazılım geliştirici bir ortağa sahip olmak, nihayetinde gereksiniminize en uygun olan çıktıyı almanızı sağlayacaktır.

Ürün kalitesinin daha iyi olacağını sizinle paylaştıkları deneyim miktarını daha iyi anlamanız gerekir.

Coğrafi olarak size yakın ve aynı zamanda iletişim kurabileceğiniz dili konuşan, aynı kültüre sahip bir yazılım şirketi bulun.

Sonrasında beachte, ayran satar duruma düşmeyin.

9. Prototip İsteyin

Nihai yazılımın bir prototipini sağlayıp sağlamadıklarını sorun.

Yazılım şirketi veya ajansı size son yazılımı vermeden önce bir prototip isteyin. Bu prototip genel olarak, dahil edilmesi gereken eksik hedefleri ve ihtiyaçları bulmaya yardımcı olur. Prototipler genellikle nihai ürünün oluşturulmasına yardımcı olur.

Örneğin bir önceki müşterilerine yaptıkları yazılıma giriş yaparak inceleyebilirsiniz.

Kodlayıcılar ve geliştiriciler mükemmel değil. Sizin için, size özel bir prototip yaptılar ve hatalar varsa elbette giderilebilir. Nihai yazılımı oluşturmadan önce test için prototip kullanmak şarttır.

Bu ipuçları, sektördeki en iyi yazılım geliştirme şirketlerini bulmanızda size yardımcı olacaktır. Öyleyse hemen şimdi Yazılım Ajansı Aramaya başlayın!

 

BT(IT) ve Yazılım Şirketleri Arasındaki Fark Nedir?

Şirketlerin işlevlerini anlamak çok önemlidir. Her biri, kuruluşların daha verimli çalışmasına yardımcı olmak için farklı bir amaca hizmet eder.

Farkı nasıl söyleyeceğinizden emin değil misiniz? Bu yazıda, BT ile yazılım arasındaki farkları inceleyeceğiz. Bu kafa karışıklığının özünün ne olduğunu bulmaya başlayalım.

Gerçek şu ki, BT geniş bir terimdir. Operasyonel verimlilik elde etmek için teknoloji, bilgisayar ve yazılım kullanımını kapsar. BT şirketleri sırayla tüm bunları ele alır, ancak yazılım şirketleri yalnızca bir bileşeni ele alır. O da şimdi tahmin ettiğiniz gibi, sadece yazılımdır.

Ancak bu şirketler aynı sektörün parçası olsalar da bilişim şirketleri ve yazılım şirketleri farklı rollere sahiptir. Yine de, bu kavramı bir kez ele aldığımızda bile, uzmanlık alanlarını belirlemek zor olabilir. Bununla mücadele etmek için, her bir şirket türünün nasıl tanımlanacağına hızlı bir şekilde bakalım.

BT şirketi nedir?

Bir BT (bilgi teknolojisi) şirketi, bilgi depolayan, geri alan ve gönderen cihazların kullanımını denetler. Cihaz burada anahtar kelime. Cebinize atın.

Yazılım şirketi nedir?

Bir yazılım şirketi, çeşitli yazılım türlerinin içinde yer aldığı ürünler yaratır. Teknoloji ve ürün geliştirme üzerinde çalışırlar.

BT ve yazılım şirketleri, BT şirketleriyle aynı sorumlulukların bir kısmını paylaşırken, ikisi arasında açık farklar vardır. Şimdi, yazılım şirketlerinin neler yaptığını inceleyelim.

Yazılım Şirketi/Ajansının Tanımı Nedir?

Yazılım şirketi/ajansı, yazılım ürünleri oluşturmada uzmanlaşmış bir şirkettir. Bu tür şirketler, iş veya tüketici yazılımlarına – örneğin, kullanıma hazır, tek lisanslı yazılım veya Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) gibi ürünlere odaklanabilir.

Bir yazılım şirketinin tanımlayıcı özelliği, yazılım ürünlerini geliştirmeye ve dağıtmaya odaklanan bir şirket olmasıdır. Bir yazılım şirketinin hedefleri, müşteri portföyüne ve uzmanlığına bağlı olarak değişir.

Bazı yazılım şirketleri, yapı sektöründe B2B olarak uzmanlaşırken, diğerleri mağaza raflarında satılabilen, kullanıma hazır B2C yazılımlar oluşturmaya konsantre olmayı tercih ediyor.

Bu yaklaşımların her biri farklı bir tasarım süreci, dağıtım stratejisi, profesyonel yaklaşım, geliştirme metodolojisi ve çok daha fazlasını gerektirir.

Yazılım Şirketi/Ajansının Türleri Nelerdir?

Yazılım geliştirme ajanslarını sınıflandırmanın en kolay yolu, onları hizmet bazlı ve ürün bazlı  olarak ayırmaktır.

Ürün bazlı şirketler, kendi ürünlerini geliştiren ve ardından bunları son kullanıcılara ulaştıran yazılım şirketleridir. Bu tür kullanıcılar hem işletmeler hem de bireysel müşteriler olabilir, bu nedenle hem B2C hem de B2B modellerini gerçekleştirirler. Bu şirketler, daha sonra çeşitli iş sorunlarını çözmek için istemci tarafında uygulayıp yapılandırabilecekleri, kullanıma hazır çözümler oluşturmaya odaklanırlar.

Ürün tabanlı bir şirkete güzel örnekler Microsoft veya Google’dır.

Her ikisi de, şirketlerin özel ihtiyaçlarına uyacak şekilde yapılandırılabilen ve özelleştirilebilen bir dizi kullanıma hazır çözümler sunar.

Kullanıma hazır yazılım çözümlerine yatırım yapmalı mısınız?

Bu tür bir yazılımın kendine özgü sınırlamaları vardır. Lisanslama  oldukça pahalı olabilir. Ayrıca, bu tür ürünleri satın alan şirketler, aslında ihtiyaç duymadıkları birçok farklı özelliği içeren ürünlerle sonuçlanır.

Bu nedenle birçok şirket, benzersiz iş gereksinimlerini karşılayan özel yazılım çözümleri oluşturmayı tercih eder. Ve bunu başarmak için servis tabanlı yazılım şirketleriyle iletişime geçmeleri gerekiyor.

Hizmet tabanlı şirketler doğrudan işletmelerle çalışır ve onlara özel yazılım geliştirme, danışmanlık veya özel geliştirme ekipleri gibi hizmetler sağlar.

Böyle bir şirketle çalışmanın temel avantajı, benzersiz iş süreçlerine, işlemlere ve ihtiyaçlara uyan özel bir çözüm oluşturabilmenizdir. Ayrıca, deneyimli yazılım geliştiricilerin becerilerine ve uzmanlığına güvenebilir ve şirketin dahili uzmanlığından yararlanabilirsiniz.

Yazılım Şirketi/Ajansının temel özellikleri nelerdir?

Rekabet yüksek olduğundan, yazılım geliştirme şirketleri ürün geliştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlar benimsiyor. Piyasadaki en yetenekli geliştiricileri elde etmek için güçlü bir marka oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İşte günümüz modern yazılım evlerinin temel özellikleri.

1. Kaliteye odaklanın

Yüksek kaliteli kod sağlayan bir geliştirme ekibi, müşterinin güvenini ve tavsiyesini kazanacaktır. Sonuç olarak, bu şekilde daha fazla müşteri çekebileceklerdir. Şu anda küresel olarak çalışan birçok yazılım şirketi olduğundan, müşterilerine yüksek kaliteli kod sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Yazılım geliştirmeyi dış kaynak kullanmadan önce, işletmeler genellikle şunlara bakar:

  • Projemizi hızlandırır mı?,
  • Ekibindeki beceri boşluklarını belirli bilgilerle doldurur mu?,
  • Geliştirme ekibi ihtiyaca göre ölçeklenebilir mi?,
  • Ya da sıfırdan bir uygulama oluşturulabilir mi? (örneğin, MVP-Minimum Uygulanabilir Ürün biçiminde).

Yazılım geliştirme şirketleri genellikle QA mühendislerine sahiptir ve onları baştan itibaren kod yazma sürecine dahil eder. Üretilen kodun bu kadar yüksek kalitede olmasının nedeni budur – Çıkan sonuç yılların deneyiminin ürünüdür.

Zayıf takımlar elbette iyi iş çıkaramazlar. Kaliteyi ve tecrübeyi her zaman önde tutun. Özellikle pek bilmediğiniz ve hatalarını bulamayacağınız bir iş yapıyorsanız.

2. Çeviklik ve Scrum

Yazılım geliştirme ve Scrum gibi çerçevelere yönelik çevik yaklaşım, tüm dünyada bir endüstri standardı olmuş durumda. Bir ürün yaratmanın, kendi kendini organize eden ve işlevler arası kolay geçiş yapan bir ekibe sahip olmaktan geçtiğini unutmayın.

Çevik yazılım geliştirme ayrıca sprint planlama oturumları, test odaklı geliştirme, günlük standup toplantıları ve eşli programlama gibi en iyi uygulamaları içerir. Tüm bu uygulamalar birlikte, ekiplerin kaliteli kodu daha hızlı sunmasına ve deney yapmasına yardımcı olur.

Çevik, işbirliğini ve takımın güçlendirilmesini desteklediğinden, onu takip eden geliştiriciler de daha üretken ve motive olurlar. Scrum gibi çevik yaklaşımlar, yinelemeli gelişimi ve müşterilerle yakın işbirliğini destekler. Sonuç olarak, geliştirme maliyetini düşürürler ve süreç sırasında büyük maliyetli değişiklikler yapma riskini azaltırlar.

Sonuç olarak, yazılım şirketlerindeki deneyimli geliştirme ekiplerinin, uygulama geliştirmede yaygın hata yapma riskini en aza indiren ve sağlanan değeri en üst düzeye çıkaran sağlam süreçlere sahip olduğundan emin olabilirsiniz.

3. Full-Stack yetenekler

Bir yazılım ajansıyla çalışmanız, front-end ve back-end geliştiricilerin yanı sıra UX / UI ve grafik tasarımcıların, proje yöneticilerinin, iş analistlerinin ve QA mühendislerinin uzmanlığını da sağlayabilir.

Harika yazılımlar inşa etmek için çok fazla yeteneğin bir araya gelmesi gerekebilir. Geniş çaplı organizasyona sahip yazılım firmaları müşterilerine yüksek kaliteli kod sağlayacak kaynaklara sahiptir, ki bu birçok insanın çalışmasının ve tecrübesinin sonucudur. Bir yazılım geliştirme şirketi ile ekip oluşturarak, ekibin parçası olan ve ötesinde olan her bir kişi için uzman becerileri ve endüstri bilgisi edinirsiniz.

4. İletişim ve işbirliği

Herhangi bir projenin başarısı için sorunsuz ve düzenli iletişim şarttır. Tüm işi başka bir şirkete devrettiğiniz projelerde ise iletişim çok daha fazla önemlidir.

Bu nedenle yazılım ajansları, geliştirme ekiplerinin sosyal beceriler geliştirmesine yardımcı olur. İyi yazılım ajanslarının müşteriler ve ekipler arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için süreçleri vardır.

Örneğin, deneyimli bir yazılım ajansı genellikle müşteri ile ekip arasında bir köprü görevi görecek bir proje yöneticisi görevlendirir. Bu şekilde karşılıklı güven oluşturmak ve katılımı artırmak mümkündür.

Kendini işine adamış bir ekibin parçası olan geliştiriciler, tüm zamanlarını eldeki soruna ayıracak ve projeye dahil olacaklardır. Aynı zamanda daha önceki projelerde edindikleri deneyimleri ajans içindeki ekibin kontrolünü sağlamak ve yazılım geliştirmenizi zenginleştirmek için kullanabilecekler.

5. Esneklik

Yazılım şirketleri teknoloji yeniliğine yatırım yaparlar. Geliştiricilerin modern teknolojileri denemelerine ve aynı zamanda rekabette test edilmiş programlama dilleri ve framelerinden yararlanmalarına olanak tanır.

Teknolojiler gittikçe artan bir hızla değiştiğinden, trendleri takip etmek zor. Ancak yazılım ajansları bunu nasıl yapacaklarını biliyor. Herhangi bir Ar-Ge programını sunabildiklerinden ve müşterilerine en iyi çözümleri sunabildiklerinden emin olmak için şirket teknoloji olanaklarını sürekli güncellerler.

Bir Yazılım Şirketi/Ajansının sağladığı hizmetler nelerdir?

Artık yazılım şirketinin ne olduğunu ve tanımlayıcı özelliklerini bildiğinize göre, hizmetlere bir göz atmanın zamanı geldi. Yazılım şirketlerinin sunduğu en yaygın hizmetler şunlardır.

Web Geliştirme

Web geliştirme, web ortamlarında çalışan uygulamalar oluşturmakla ilgilidir. Ancak web geliştirme kategorisi de karmaşıktır. Basit bir web sitesinden veya birçok farklı hizmeti, gelişmiş mimariyi içeren karmaşık bir web uygulaması da söz konusu olabilir.

Yenilikçi web teknolojileri ve Uygulama Programlama Arayüzleri sayesinde, geliştirme ekipleri, kullanıcılara bir dizi işlev sunan web uygulamaları oluşturabilir. Dahası, mobil cihazlar için web teknolojilerini temel alan ancak yerel benzeri bir deneyim sunan yazılımlar ve web mimarileri oluşturmak da mümkündür.

Yazılım geliştirme

Bir yazılım şirketi, Linux, Mac veya Windows gibi tüm geleneksel masaüstü işletim sistemlerinde çalışan yazlımlar da oluşturabilir. Bu tür uygulamalar kuruluşlara günlük görevlerinde yardımcı olabilir, süreçleri otomatikleştirebilir ve çok çeşitli işlevler (rapor oluşturma gibi) sağlayabilir. Bazı şirketler uygulamalarını bulutta barındırırken, diğerleri dijital dönüşüme yardımcı olan sunucu tabanlı uygulamaları seçebilir.

Veri bilimi

Günümüzde yazılım şirketlerinin bir diğer önemli özelliği veri bilimi ve veri mühendisliğinde yatmaktadır. Bu tür geliştirme ekipleri, büyük veri kümelerini anlamlandırabilen ve şirketlere eyleme geçirilebilir içgörüler sağlayan analitik araçları oluşturur.

Bunu başarmak için, veri bilimcileri ve yazılım geliştiricileri verileri araştırır ve ardından karmaşık algoritmalar kullanan yazılım çözümleri oluşturur. Makine öğrenimi (ML) gibi araştırma teknolojisi trendleri, şirketlerin pazardaki değişikliklere daha hızlı tepki vermesine ve müşterilerine mükemmel bir hizmet sunmasına yardımcı olmak için tahmine dayalı analitik gibi özellikleri etkinleştirir.

Yazılım Şirketi/Ajansının ve Bilgi Teknoloji Şirketinin Karşılaştırması

Yazılım ajansları tarafından sağlanan hizmetler bazen BT şirketleri tarafından sağlananlarla karıştırılır. Ancak ikisi arasında önemli bir fark var.

Yazılım şirketi, müşterileri için özel yazılım çözümleri geliştiren ve uygulayan bir şirkettir. Kapsamlı yazılım geliştirme hizmetleri sunar ve her aşamada projeleri destekler.

Öte yandan bir BT  şirketi, müşterileri adına geliştiricileri işe alma konusunda uzmanlaşmış bir işe alma şirketine daha çok benzer. Bu çözüm, kurum içi geliştirme ekiplerine sahip ve daha fazla çalışan arayan şirketler arasında daha popülerdir.

Projeniz için bir yazılım şirketini nasıl seçebilirsiniz?

Peki projeniz için en iyi yazılım geliştirme şirketini nasıl elde edersiniz? Şirketin güvenilir olduğunu doğrulamanıza yardımcı olacak birkaç ipucu.

Portföye bir göz atın

Bu şekilde, şirketin şimdiye kadar tamamladığı işi daha iyi anlarsınız. Şirket web sitesinde yayınlanan vaka çalışmalarına bakarken, ekibin sizinkine benzer ürünler oluşturup oluşturmadığını ve sektörünüzdeki şirketlerle çalışma deneyimi olup olmadığını kontrol edin.

Bölgenizdeki şirketlerle daha önce çalışıp çalışmadığını kontrol etmek iyi bir fikirdir. 

İşte sormanız gereken diğer sorular:

Yazılım şirketi ne tür şirketlerle çalışıyor? Startup’lar, küçük ve orta ölçekli işletmeler, işletmeler – veya belki hepsi?

Hangi teknolojileri kullanıyorlar? İhtiyaçlarınızı karşılayabilecekler mi?

Teknolojileri modern ve en yeni seçeneklerle dolu mu? Yeni çıkan ve sizi pazarda öne çıkaracak yazılım dillerini ve teknolojilerinde tecrübeleri var mı?

İncelemeleri okuyun

Bir sonraki adım, yazılım şirketinin önceki işbirliklerinin başarılı olup olmadığını ve işlerin zamanında teslim edilip edilmediğini görmek için Ajansara‘ya bakmaktır.

Şirketin profilini bulun ve müşteri incelemelerine göz atın. Sizinkine benzer şirketler tarafından yazılan incelemelere odaklanmak en iyisidir. Alternatif olarak, benzer bir ürün geliştiren şirketlerin incelemelerini kontrol edebilirsiniz. Bu tür incelemeler objektiftir ve şirketin web sitesinde yayınlanan tüm referanslardan çok daha değerlidir. Çünkü şirketler kendi sitelerine istedikleri gibi yazı yazabilir, yorumu istedikleri gibi manipüle edebilirler.

Şirketin müşterilerine ulaşın

Yorumları okumanın yanı sıra bir diğer akıllı adım da şirketin müşterileriyle iletişim kurmaktır. Yazılım şirketinin bir veya iki müşterisi ile sohbet etmek size üzerinde çalışabileceğiniz birçok bilgi verecektir.

Özellikle şuan çalışmadıkları ve yollarını ayırmış olduğu bir müşterilerini bulabilirseniz sizin için daha faydalı olacaktır.

Ortak çalışmanın nasıl gittiğini, neyin iyi neyin iyi olmadığını ve yazılım ajansıyla çalışmak hakkında bilmeniz gereken herhangi bir şey olup olmadığını sorun. Doğrudan müşteriden harika bir inceleme alırsanız, yazılım ajansının güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.

Yazılım şirketiyle iletişime geçin

Buradaki fikir, proje gereksinimlerinizi göndermek ve şirketin bir tahmin sunmasını beklemektir.

İpucu: Birden fazla şirketten teklif isteyin. Bunları karşılaştırabilecek ve her şirketin yazılımınızı geliştirme sürecini nasıl tasarladığını görebilirsiniz.

Teklif süreci ve iletişim tarzları zaten en başında şirket ile alakalı bir algı oluşturacaktır. Sonuçta düzgün bir teklif veremeyen bir şirket, projeyi nasıl gerçekleştirecektir ki?

Örneğin, şirket tarafından oluşturulan kodun tam sahipliğini alacak mısınız? Kod nerede barındırılacak? Ekip, GitHub veya Bitbucket gibi kod depolarını kullanacak mı? Kodun nasıl saklanacağı ve ona her zaman erişip erişemeyeceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek için ayrıntılara girin.

Kod kaynağı oldukça önemli, Türkiye’de top 10 da bulunan pek çok banka bile çözüm ortakları olan yazılım şirketlerinin izinsiz kullandığı kod kaynaklarından davalık oldu ve yaptıkları tüm projeleri başka şirketlere tekrar yazdırmak zorunda kaldılar. Kodunuzun lisanslı olması ve tamamen yasal olarak temiz olması gerekir.

Neden size özel yazılım geliştirmelisiniz?

Özel yapım yazılım, bir şirketin taleplerini karşılamak için her zaman mükemmel bir şekilde uyarlanır. Öte yandan paket yazılım, onu satın alan herkese aynı, aşağı yukarı özelleştirilebilir özellikler sunar.

Bu nedenle, farklı kurumsal süreçleri, gereksinimleri ve hedefleri karşılama söz konusu olduğunda kullanıma hazır yazılımlar genellikle yetersiz kalır.

Örneğin size sadece X işlemini yapan minimalist ve az CPU harcayan bir yazılım gerekirken siz paket yazılım alırsanız oluşacak yüksek taleplerde sisteminiz çöker.

Özel yazılım çözümlerine yatırım yapan şirketlerin elde ettiği bazı temel avantajlar şunlardır:

1. Optimal entegrasyon

Büyüyen kuruluşlar genellikle birden çok araçla çalışır. Bu, lisanslamayı daha zor hale getirir ve önemli verileri yığın halinde tutar. Özel yapım yazılım geliştirmek, çeşitli süreçleri tek bir yerde entegre etmeye ve değerli içgörüler için ilgili tüm verileri birleştirmeye olanak tanır.

2. Tam kişiselleştirme

Her duruma uyan tek bir yazılım mevcut değildir. Hiç aynı süreçlere, ekiplere ve araçlara sahip iki şirket gördünüz mü?. Özel yazılım, bir kuruluşa sorunsuz bir şekilde uyar ve çalışanlarının  iş tratejisine spesifik tüm ihtiyaçlarını karşılar.

3. Ölçeklenebilirlik

Hazır yazılım bugün sizin için işe yarayabilir, peki ya yarın? Şirketiniz büyüdükçe, temel süreçleri de değişecektir. Paket yazılıma bağlı kalarak, işinizi ölçeklendirmekten sizi alıkoyan araçlarla karşılaşma riskini alırsınız.

Özel bir yazılım çözümü, işletmenizin büyümesini destekleyecek ve devam eden bakım hizmetleri, etkin bir şekilde ölçeklenmesini sağlayacaktır.

4. Mükemmel Fiyat/Performans

Tabi ki özel yazılım geliştirmek maliyetli olabilir, ancak uzun vadede buna değer. Değişen ihtiyaçlarınızı karşılamak için paketlenmiş bir çözümü değiştirmek ve genişletmek için zaman ve para harcamanıza gerek kalmayacak. Ayrıca, hazır yazılımlar, lisans gibi ekstra maliyetler içerebilir.

5. Bakım ve destek

Özel yazılımın kritik avantajı, geliştirmeden daha fazlasını elde etmenizdir. Çözümünüzü oluşturmaktan sorumlu ekip ayrıca destek sağlayacak ve onu sürdürmenize yardımcı olacaktır. Güvenilir teknik destek, gelişmek isteyen işletmelere büyük değer sunar.

Özel yazılıma yatırım yapmanın neden akıllıca bir hareket olduğunu öğrendiğinize göre, şimdi bir yazılım geliştirme şirketini işe almanın temellerine bir göz atalım.

Web geliştirme nedir?

Web geliştirme, internet veya özel bir intranet için bir web sitesi oluşturmanın teknik sürecidir. Kodlama ve programlama gibi görsel olmayan tasarım görevlerini içerir. Front-end web geliştirme, bir kullanıcının bir tarayıcı penceresinde ne göreceğini belirleyen kodu oluşturur. Back-end web geliştirme, bir web sitesinin işlevlerini yöneten sunucu kodunu oluşturur.

Bir web geliştiricisi ne yapar?

1. Front-end

Bir web tasarımcısı tarafından tasarlanan görsel tasarıma dayalı olarak istemci tarafı komut dosyası yazarlar. Kod bir tarayıcı penceresinde yürütülür ve görsellere hayat verir, bir kullanıcının etkileşim kurduğu web sitesi öğelerinin görünümünü ve hissini oluşturur.

2. Back-end

Formlar, bağlantılar ve e-ticaret işlemleri gibi web sitesinin işlevini yerine getiren kod olan sunucu tarafı komut dosyası yazarlar.

Full Stack geliştiriciler hem ön uç hem de arka uç görevleri yerine getirir.

Bir projenin karmaşıklığına bağlı olarak, dahil olan bir geliştirici ekibi olabilir.

E-ticaret web sitesi geliştirme nedir?

E-ticaret web sitesi geliştirme, şirketlerin mal ve hizmet satmasını, internet üzerinden ödeme kabul etmesini sağlayan bir çevrimiçi mağaza oluşturma sürecidir. Bir e-ticaret web sitesi şunları gerektirir:

  1. Kategoriye göre düzenlenmiş ürün envanteri
  2. İyi yazılmış ürün açıklamaları
  3. Yüksek kaliteli ürün resimleri
  4. Nakliye Bilgisi
  5. Güvenli ödeme

Bir web geliştiricisi uygun bir e-ticaret platformu sunabilir ve bu unsurları işlevsel bir sitede bir araya getirebilir.

Hangisi daha iyi, bir web tasarımcısı mı yoksa bir web geliştiricisi mi?

Web tasarımcıları ve web geliştiricileri farklı becerilere sahiptir. Web geliştiricileri, içerik yönetim sistemleri, veri tabanları, e-ticaret mağazaları ve güvenlik özellikleri gibi bir web sitesinin işlevselliğini oluşturur.

Ayrıca bir web sitesinin akıllı telefonlar, masaüstü bilgisayarlar ve tabletler dahil olmak üzere birden fazla cihazda çalışmasını sağlarlar. Web tasarımcıları, grafik öğeler dahil olmak üzere bir web sitesinin genel görünümünü ve görsel konseptini oluşturabilir, ancak tasarımı uygulamak için genellikle bir web geliştiricisine ihtiyaç vardır. Çoğu web sitesi projesi bir ekip yaklaşımı gerektirir.

Web geliştiricileri web sitesi oluşturmak için ne kullanır?

Web geliştiricileri, bir projenin gereksinimlerine bağlı olarak çeşitli araçlar ve programlama dilleri kullanır. Back-end geliştiriciler şu konularda yetkin olabilir:

  • Python
  • Java
  • PHP
  • SQL
  • C #
  • MySQL
  • MongoDB
  • Ruby

Front-end geliştiriciler genellikle aşağıdaki gibi dillere aşinadır:

  • HTML
  • XML
  • CSS
  • JavaScript
  • jQuery
  • Tepki
  • AngularJS

Bir web geliştiricisi yazılım mühendisi midir?

Web geliştiricileri ve yazılım mühendisleri programlama dilleriyle çalışırken, iş sorumlulukları farklılık gösterir.

Bir web geliştiricisi, işletmelerin, hükümetin, kar amacı gütmeyen kuruluşların ve girişimcilerin müşterilerine bilgi veya hizmetler sunmasına yardımcı olan web siteleri ve web uygulamaları oluşturur.

Yazılım mühendisleri, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler gibi çeşitli cihazlarda çalışan bilgisayar programları ve yazılım uygulamaları oluşturur.

Nasıl bir web sitesi oluşturabilirim?

Bir web sitesi geliştirmek için birkaç seçenek vardır. Wix ve Squarespace gibi kendin yap yayınlama araçlarının kullanımı nispeten kolaydır ancak işlevsellik açısından sınırlıdır.

WordPress gibi bir içerik yönetim sistemi eklentiler ile çeşitli özellikleri sunar ancak kodlama bilgisi ve zaman yatırımı gerektirir.

Deneyimli bir profesyonel web geliştiricisi, bir e-ticaret platformu, oturum açma, veritabanı özellikleri ve diğer karmaşık entegrasyonlar gerektiren bir web sitesi oluşturabilir.

Ayrıca barındırma (hosting), arama motoru optimizasyonu ve devam eden bakım ve destekle ilgili teknik sorularda yardımcı olabilirler.

Bir profesyoneli işe almanın finansal bir maliyeti vardır, ancak uzmanlıklarının bir faydası vardır ve diğer pazarlama çabalarında kullanılabilecek zamandan kazandırır.

Yazılım firmasıyla çalışmanın faydaları nelerdir?

1. Yararlı programlar üretirler

Bir yazılım ürünü, potansiyel müşterilere faydalı olabilecek bir şey yapan bir program veya programlar topluluğudur. Bir yazılım şirketi genellikle tamamlayıcı işlevler gerçekleştiren birden çok ürün üretir. “Yardımcı ürünler” olarak adlandırılırlar ve birlikte bir paket oluştururlar.

2. Sorunlara dijital çözümler üretirler

Süreçler ve teknikler benzer olmasa da, sonuçta çoğu şirket tüketicileri için çözümler üretmeye çalışır. Bu çözümler, genel nüfus için tam ölçekli yazılımlar veya işletmelerin ve endüstrilerin özel ihtiyaçlarına uyan özel yapımlar olabilir.

3. Kurumsal sistemler oluştururlar ve web siteleri tasarlarlar

Yazılım şirketleri web siteleri tasarlar ve hatta farklı işletim sistemleri için uygulamalar geliştirirler.

Bazı yazılım ajansları, işletmelerin süreçleri otomatikleştirmesine, üretkenliği artırmasına ve iş akışı yönetimini kolaylaştırmasına yardımcı olmak için kurumsal web tabanlı sistemler oluşturur.

4. Teknik bilgiler sağlarlar

Birçok yazılım ajansı, müşterilere iş geliştirme ve müşteri ilişkileri yönetimine yardımcı olan yazılım paketleri hakkında tavsiyeler sunar. İşletmenizden işletmeye ve son kullanıcı analizinizi optimize ederek işletmenizi yükseltmek için yöntemler araştırlar.

5. İş zekası sağlarlar

Çoğu yazılım ajansı, şirketlere veri, analitik raporlar, gösterge panoları, Çevrimiçi Analitik İşleme (OLAP) çözümleri ve diğer veri bilimi hizmetlerini sağlamada geniş bir uzmanlığa sahiptir.

Bir yazılım şirketinin iyi olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Mükemmel yazılım şirketlerini seçmek söz konusu olduğunda, ister hizmetlerini kullanmak isterse sadece bilgi sahibi olmak için, popüler isimleri veya markaları mutlaka dikkate alınmaz. İşte şirketiniz için neyin en iyi olduğunu bilen bir yazılım geliştirme şirketi bulmak için bir kaç ipucu:

  • İyi bir yazılım geliştirme şirketi öncelikle müşterilerini memnun etmeyi amaçlar ve çalışma kültürünü bunu başarmak için şekillendirir.
  • Müşterilerini geliştirme sürecine entegre ederek ve iletişim kurarak yanına taşır.
  • Özel taleplerinizi karşılayan ve işinize sorunsuz bir şekilde uyan benzersiz, verimli yazılımlar oluştururlar. Harika bir kullanıcı deneyimi sunan, bütçe bilincine sahip, yenilikler yaratmaya çalışırlar.
  • Harika bir yazılım şirketi, gerçek değer sağlayan çözümler sunar. İşletmeniz için hayati ve sürekli iyileştirmeler sağlamaya kararlı olmaları gerekir.
  • Yazılım şirketleri sorunları çözmek ve hayatlara yardım etmek için vardır ve bu en büyük öncelikleridir.
 
 
Ihap hulusi gorey imza ajansara yazılım ajansları ajansara
Ihap hulusi gorey ajansara yazılım ajansları ajansara
Ihap hulisi gorey 1 yazılım ajansları ajansara
Ender merter ilancilik guzel insan yazılım ajansları ajansara

Ender Merter, İhap Hulusi Görey’i anlatıyor

Dünyadaki En Büyük 10 Yazılım Şirketi

# 1 Microsoft Corp. 

Gelir : 143,0 milyar dolar

Net Gelir : 44,3 milyar dolar

Piyasa Değeri: 1,6 trilyon Dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri: % 57.7

Microsoft çok çeşitli yazılım ve hizmetler satmaktadır. Microsoft Office Suite aracılığıyla şirketler ve bireyler için masaüstü işlem hizmetleri sağlar. Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft, bir dizi işletim sistemi, sunucu uygulaması, yazılım geliştirme ve diğer ürünler sağlamaktadır. Aynı zamanda bulut kurumsal teknolojisi ve hizmetlerinde lider olmanın yanı sıra video oyun konsolları, dijital müzik hizmetleri ve daha fazlasını satmaktadır.

# 2 Oracle Corp.

Gelir (TTM): 39,1 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 10,1 milyar dolar

Piyasa Değeri: 171,9 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 2,1

Oracle, ağ bilgisayarları, kişisel dijital asistanlar, PC’ler, iş istasyonları, ana bilgisayarlar ve diğer cihazlar için kurumsal bilgi yönetimi yazılımı oluşturur. Oracle ürünleri satış, hizmet, pazarlama, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve üretim ve diğer alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Şirket ayrıca bulut altyapısı ve hizmetleri de sağlıyor.

# 3 SAP

Gelir (TTM): 31,1 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 5.0 milyar dolar

Piyasa Değeri: 191,3 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 33,7

SAP, iş yazılımlarında uzmanlaşmış, Almanya merkezli çok uluslu bir yazılım şirketidir. SAP’nin ürünleri arasında, kurumsal yönetim ve e-ticaret için araçlar ile yazılım yönetimi ve entegrasyon konusunda eğitim ve iş danışmanlığı içeren bir dizi hizmet bulunmaktadır.

# 4 Salesforce.com Inc.

Gelir (TTM): 18,2 milyar dolar

Net Gelir (SOİA): -0,2 milyar dolar

Piyasa Değeri: 181,5 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 38,2

Kurumsal yazılım şirketi Salesforce.com, iş müşterileri için müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı ve hizmetleri sunmaktadır. Salesforce.com, pazarlama otomasyonu, müşteri hizmetleri, operasyonlar, satışlar ve daha fazlası için araçlar sağlar. Şirket, müşterilerin ve geliştiricilerin işle ilgili uygulamalar oluşturmasına ve çalıştırmasına olanak tanıyan teknoloji platformuyla tanınır.

# 5 Adobe Inc. 

Gelir (TTM): 12,1 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 3,7 milyar dolar

Piyasa Değeri: 214,4 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 52,2

Adobe, her türden basılı ve elektronik ortamda kullanılan yazılım ürünlerinde uzmanlaşmıştır. Şirket, diğer multimedya ve yaratıcılık yazılım ürünlerinin yanı sıra Adobe Creative Cloud Suite, Document Cloud ve Experience Cloud gibi ürünler ve dijital pazarlama araçları ile tanınır.

# 6 VMware Inc.

Gelir (TTM): 11,3 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 6,3 milyar dolar

Piyasa Değeri: 60,0 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% -11,9

VMware, çok çeşitli bilgi teknolojisi (BT) sorunlarını ele alan ürünlerde uzmanlaşmış bir bulut bilişim ve sanallaştırma yazılımı şirketidir. VMware yazılımı, operasyonel verimsizlikleri, iş sürekliliği endişelerini, yazılım yaşam döngüsü sorunlarını gidermek ve genel masaüstü yönetim araçları sağlamak için tasarlanmıştır.

# 7 Intuit Inc. 

Gelir (TTM): 6,9 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 1,3 milyar dolar

Piyasa Değeri: 81.0 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 14.0

İşletme ve finans yazılımı şirketi Intuit, en çok muhasebe yazılımı QuickBooks ve vergi hazırlama yazılımı TurboTax ile tanınır. Şirketin ürünleri bireyler, küçük işletmeler ve muhasebeciler için tasarlanmıştır.

# 8 Square Inc.

Gelir (TTM): 5,1 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 0,3 milyar dolar

Piyasa Değeri: 60,1 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 96.6

Square, bir finansal hizmetler ve mobil ödeme yazılımı şirketidir. Satıcıların ve müşterilerin hızlı işlem yapmalarına olanak tanıyan, dijital makbuzlar, satış raporları ve envanter analizi için araçlar sağlayan satış noktası yazılımı satıyor.

# 9 Dassault Systemes

Gelir (TTM): 4,8 milyar dolar

Net Gelir (SOİA): 0,6 milyar dolar

Piyasa Değeri: 46,7 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 19.9

Fransız şirketi Dassault Systemes, en iyi havacılık ve uzay alanındaki çalışmalarıyla tanınan bir holding olan daha büyük Dassault Group’un bir yan kuruluşudur. Dassault Systemes, diğer girişimlerinin yanı sıra 3B ürün tasarımı, simülasyon ve üretim için yazılım oluşturur.

# 10 SS&C Technologies Holdings Inc. 

Gelir (TTM): 4,7 milyar dolar

Net Gelir (TTM): 0,5 milyar dolar

Piyasa Değeri: 15,0 milyar dolar

1 Yıllık Sondaki Toplam Getiri:% 29,4

Akordiyon İçeriği

Şehire göre yazılım geliştiren ajanslar ve şirketler 

En İyi Adana Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Adana yazılım ajansları ve şirketleri, dünyanın dört bir yanındaki şirketlerin teknik zorluklarını çözmelerine yardımcı olmak için özel yazılımlar geliştirmektedir. KOBİ’ler ve öncü girişimcilerle ortaklık yapmaktadırlar. WEB, bulut çözümleri, IoT, büyük veri, mobilite, medya, reklamcılık, eğitim, sağlık gibi alanlardaki ödemeler gibi alanları kapsayan, tüketici tarafında yüksek trafik zorlukları ve kurumsal cephede karmaşık iş akışları olan birçok ölçeklenebilir ürünler geliştirmektedirler. Ayrıca seyahat, finans, imalat, dayanıklı tüketim malları ve e-ticaret gibi pek çok farklı sektörde faaliyet göstermektedirler.

En İyi Ankara Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Ankara yazılım ajansları ve şirketleri, müşterilere özel yazılım geliştirme hizmetleri sunan çok yönlü bir uluslararası şirketler grubudur. Büyük küresel işletmelere hizmet veren şirket, operasyonları desteklemek ve geliri artırmak için tasarlanmış kurumsal çözümler olarak hareket eden yazılım programları geliştirir. VR / AR, bulut depolama, blok zinciri, AI ve IoT gibi yeni gelişen teknolojiler bu geliştiricinin özellikle ilgisini çekiyor ve bunları düzenli olarak kurumsal çözümlere dahil ediyor. Dijital strateji konusunda yardım sağlar ve kapsamlı mühendislik hizmetleri sunar.

En İyi Antalya Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Antalya yazılım ajansları ve şirketlerinin temel hizmet alanlarından biri, küçük ve orta ölçekli işletmeler için web sitesi ve tam yığın uygulama geliştirme dahil olmak üzere özel yazılım geliştirmedir. Hizmetleri ayrıca dijital dönüşüm danışmanlığı, e-ticaret tasarımı ve geliştirme, web sitelerinin yeniden tasarlanması, yeniden markalaştırılması ve yeniden platform haline getirilmesi, bulut altyapısı geliştirme, dijital medya pazarlaması ve dijital platform mühendisliğini içerir. 

En İyi Bursa Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Bursa yazılım ajansları ve şirketleri özel yazılım geliştirmeye odaklanan, inovasyon odaklı bir dijital uygulama hizmetleri ajanslarından oluşur. Hizmetleri, hızlı bir uygulama geliştirme metodolojisi kullanarak mobil uygulama geliştirmeyi, uygulama yönetimini, teknoloji danışmanlığını, mikro hizmetleri ve API’yi ve ölçeklenebilir bulut uygulamasını içerir.  VR / AR, makine öğrenimi ve veri analitiği gibi teknolojiler konusunda yeteneklidir ve hizmetleri finansal hizmetler, perakende, seyahat ve CPG ve üretim gibi sektörlere uzanmaktadır.

En İyi Eskişehir Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Eskişehir yazılım ajansları ve şirketleri, çeşitli sektörlerdeki müşteriler için özel ürünler yaratan yazılım geliştiricileridir. Java EE, Swift, Vue.js ve React Native konusunda yeteneklidirler ve kapsamlı geliştirme uzmanlığı sağlamak için bir dizi yeni teknolojiyi kullanırlar. İş süreçlerini otomatikleştirmek ve operasyonel zorlukları ele almak için tasarlanmış hem web hem de mobil platformlar için uygulamalar oluştururlar. Sık yaptığı projelerden bazıları iş zekası araçları ve özel sohbet robotlarını içerir.  Müşterilerinin gelişim süreçlerini desteklemek için özel iş gücü sağlayan personel büyütme hizmetleri de sunmaktadır.

En İyi Gaziantep Yazılım Ajansları ve Şirketleri

Gaziantep yazılım ajansları ve şirketleri dünya çapındaki devlet kurumları, ticari kuruluşlar için kapsamlı kurumsal çözümler geliştirir. Yazılım geliştirme, bakım ve dönüştürme için dış kaynak kullanmak isteyen şirketler için denizaşırı yazılım geliştirmeye odaklanır. Gaziantep yazılım ajansları ayrıca mevcut platformlar için geliştirmeler sağlar. 

En İyi İstanbul Yazılım Ajansları ve Şirketleri

İstanbul yazılım ajansları ve şirketleri, iPad ve Android cihazlar için uyumlu mükemmel yazılım geliştirme ve diğer web hizmetleri sunar. Sektörün son derece yetenekli, özel geliştirici web ve mobil uygulama geliştiricilerimiz ve tasarımcılara sahiptirler. Her zaman müşterileri memnun eden özelleştirilmiş teknoloji hizmetleri sunma vizyonunu takip eder. Aşamalı Web Uygulaması (PWA) ve React Native). Web Sitesi Tasarımı ve Geliştirme Hizmetleri.  Çapraz Platform Web Uygulaması Geliştirme.  e-Ticaret Geliştirme (Magento, Shopify ve WordPress).  Tahsis Edilmiş Kaynak Kiralama (Saatlik Haftalık, Aylık bazda) verdikleri hizmetler arasındadır.

En İyi İzmir Yazılım Ajansları ve Şirketleri

İzmir yazılım ajansları ve şirketleri, İzmir’de bulunan pek çok işletmelere ve kuruluşlara özel yazılım çözümleri konusunda yardımcı oluyor. Kurumların sektördeki engin geçmişinden yararlanan kişiselleştirilmiş yaklaşımlarla sorunları çözmek için şirketlerle birlikte çalışırlar. Django, Python, Linux, FreeBSD ve PostgreSQL konusunda hizmet verebilirler. İzmir yazılım ajansları ve şirketleri, müşterileriyle anlamlı, uzun vadeli iş ilişkileri kurmaya çalışır ve müşterilerin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak başarı için bir yol haritası oluşturur.

Projenize En Uygun Yazılım Ajansları

Projeniz için ücretsiz teklif alın

Hemen Teklif Alın!

1
2
3
4
Ajans Kategorisi

Ajans kategorisini seçmekle başlayın,

Hizmetler

İstediğiniz hizmeti seçin,

Önceki
Detaylar

Aradığınız hizmeti daha iyi anlamak istiyoruz,

Önceki
Devam
İletişim Bilgileri

Size ulaşmamız için iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var

Gönder
Önceki